Doomsday operation

Engang for længe siden …. Sådan starter alle eventyr. Men for længe siden fik Agent Doestergaard en ide til et dommedags-felt. Og tænkte længe over det. I over et år faktisk. Men til sidst var det på tide, og derfor blev der samlet nøgler, byttet nøgler, lavet linkplaner, clearingsplaner, feltplaner …. Og her fik Doestergaard hjælp fra Agent IamInch. Og verdens mest veldokumenterede plan opstod.

Lørdag den 1. maj kl. 10:00 skulle være målet, og med agenter i Thorsminde, Bagenkop og på Læsø var felt-agenterne klar, og med millimeter præcision gik de trofaste clearingshold igang med at skabe korridorer til de lange links. Til vands (Bågø og Læsø), til lands (over hele området, i biler og til fods) og i luften (Agent Hhhipppo som det altseende øje på intel) blev der åbnet op og lagt fine guide-links.

En stor tak i den forbindelse til vores tyske agenter, der flippede et bøvlet blocklink fra Nordtyskland – uden jer kunne det ikke have lykkedes

09:30 flippede den sidste portal på Læsø, og minuttet efter var det første felt oppe. Agent XnozoneX var ved at dø af skræk da første felt ikke kunne linkes…. indtil han fandt ud af at man ikke kan linke 280 km fra en L4 portal.

Herefter gik det slag i slag, på en ikke helt simpel linkplan (onion-fielding), men med sikker støtte fra en velgennemført linkplan gik det smukt

10:00 var der CP – og der stod 19 felter af mere end 820.000 MU hver. 30 Agenter. Samarbejde !

Well done agents

I Tyskland byggede man videre på feltet, og lavede en lokal OP med over 25 lag til Langeland ekstra.

Pics – or it didn’t happen:

19 lækre lag
Læsø
før og efter clearing
Kattegat control-center !
Field-MU
Germany clearing
Germany clearing
I need a beer – big fields are a lot of stress !
Last field – Vilde heste
Billund Team
Genbrugsbaaden
Team kolding
McD reward after OP
Thorsminde team
You can find me here after the OP !
Bågø – Stay-over agent. Clearing and valuable guides
Spif/Vom – SUCCESS !
Lots of medals and wings today
German extra-op – intel:Mark332 Agents:Turbopower1980, Transuse6, Darcynona, Ognix, Moppelmeyer