Anti-OP Stevns

Det er altid fedt at lave en stor OP (Operation) hvor man bygger en masse store felter. Weekendens ”Doomsday” OP er et eksempel på det.
Men et andet aspekt af spillet er at FORHINDRE at ENL bygger noget flot – og det kan være en lige så intens oplevelse.

Her i nat var vores urtættelige Stevns-agenter Ushibaby og Lindusmus hovedpersonerne i sådan en ”Anti-OP”

Vores ”eye in the sky” agenter havde via intel observeret at SvendKiks havde farmet og clearet nogle lidt anderledes portaler på mærkelige tidspunkter, og gættet at der var en grøn OP på vej, og nok også gættet hvordan den så ud.

Et tidligt forsøg blev sandsynligvis forpurret onsdag med lidt clearing og blocklinks, men natten til torsdag var Svend og Kiks på nattetur igen.

Ushi havde lugtet lunten, og lagt telefonen ved hovedgæret, og med max lyd på, og blev ganske rigtigt vækket da der begyndte at bimle alerts ind med at der blev fjernet blocks.

Team UshiMus beretter:

Det fedeste var da jeg fulgte dem og talte minutter til hvornår de ca kunne være fremme. Så havde mobilen på lyd og ingress klar til at linke i det alert kom fra trailmarker 😂 Selvom jeg er pisse træt var det vildt sjovt.”

Mest da vi så de delte sig op og han kørte 200 igennem strandskoven for at opdage at der var 2 block links. Og da han havde været ved os begge et par gange kørte jeg til Herfølge og da kastede han et block link for Linda som jeg jo bare kørte ud og fjernede med tørklæde om hovedet så han ikke så en lyshåret på sin vej. Så da han skød Herfølge, fjernede jeg hans block link og så linkede Linda igen til Nyord.. tror det var der han gav op og kørte tilbage for at hente kiksen, der havde hun stået næsten 1.5 time ved redningen og blomstret midt om natten og i regn…

Vækkede Linda og så var det 2 link fra mig og hende og så måtte han efterlade kiks og køre for at fjerne de 2 blok links men da han tog mit smed Linda et nyt og da han kom til hende smed jeg et nyt.. hoppede i bilen og var ude og lave et par mere for at købe os tid så de ikke kunne nå cp. Så efter 1.5 time gav han op og hentede kiks ved redningen”

Der blev ikke sovet meget den nat, men det var action, adrenalin og ingen grønne MU. Sejr !

23:54
01:34
02:37