Who Shot The Sheriff

Operation “Who shot the Sheriff”

Den 2.oktober 2021 gennemførte vi operation “Who Shot The Sheriff”. En større og international plan, hvor planen var at putte hele Danmark (minus Bornholm) under et stort tykt blåt felt.

Planen blev udtænkt, og keys blev samlet og et større logistikarbejde blev sat i værk, for at få transporteret de rigtige keys rundt i Europa, i denne internationale operation

For at gøre det sværere at tage feltet ned igen, blev der udvalgt en række ”hard to get” portaler. I Norge øen Tvistein, i Holland øen Schiermonnikoog og i Tyskland halvøen Kap Arkona.

Med keys på plads, blev der sat en dato for operationen: 2. oktober 2021 kl 17:00, således at strategiske links kunne nå at decay uden at vække opsigt, og blocklinks kunne fjernes i ro og mag, uden at afsløre den store plan.

Dagen før operationen, var vejrudsigten ved at aflyse det hele, idet der var planlagt deloperationer til vands, til lands og ikke mindst i luften. Så vejret skulle være med os. Og heldigvis så det fint ud, og vi besluttede at sætte det hele i gang.

Clearing i Danmark (primært langs vestkysten af Jylland samt i Nordsjælland), efterflugt af strategiske blå block/guide links. Clearing i Sydsverige. Massiv clearing i Nordtyskland og fra Helgoland. Og så nogle ”PITA” (Pain In The Ass) grønne links i Nordsøen, fra Leuchtturm Roter Sand. Den skulle nås med flyver. 3 blå agenter fløj med en lille flyver ud og ADA’ede portalen. Det krævede en DEL overflyvninger før den kom inden for cirklen på scanneren. De er seje men tossede, de tyskere !

Kl 16:59 – med nedtælling i bedste rakteaffyringsstil – blev de sidste blå blocks jarvis’et, og 17:00 var det første lag oppe !

Herefter blev der bygget 18 lag ovenpå, i alt små 70 millioner MU. Da feltet var færdigt udgjorde det ca 5% af klodens blå MU.

Og så var det bare at vente til kl 19:00 og checkpoint – og det lykkedes.

Ca 100 agenter deltog. Nogle fløj og sejlede til fjerne steder. Nogen sad i en bil og ventede på at klokken skulle blive 16:59 og jarvisede en portal. Nogle lavede lange beskyttende links op til operationen, nogle lavede eet felt og fik onyx medalje, andre sad bag skærmen og dirigerede slagets gang…. Men alle var vi vigtige brikker i en holdinsats.

Ingen navne nævnt, ingen navne glemt.

Viva Resistance

Norway, Denmark, Sweden, Germany, Holland, South Africa (intel) … Go Go blue !

Edit: Det viste sig at felterne stod hele 4 checkpoints ! Her kan man se hvad det lige gjorde for scoren i “København cellen”

Pics or it didn’t happen: