5 års sejersstime – 250 Cycle sejre i træk

Med afslutningen af cycle 2022.06, så har resistance vundet cellen NR03-GOLF-09 hele 5 år i træk, det er 250 gange uden undtagelse.

Cycle score for NR03-GLOF-09 siden spil start

Mange års hårdt arbejde er gået med at sikre hver eneste cycle. Der er blevet holdt øje med intel, der er pillet grønt mug ned med det samme, blocklinks, keyfarming, fan-fields, BAF, øldrikning etc. Ingen nævnt, ingen glemt. At vinde MU spillet er en HOLDINDSATS

Lørdag d. 19 februar fejrede vi det med en lille event i Kongens Have. Der var Champagne og Smølfe…. Snøfler, og vi farvede byen blå med P8 portaler og fyrværkeri, og gennemførte samtidig Kuerze-effect missionen. Dagen blev afsluttet med øl og røverhistorier på Taphouse.

Tak til ALLE AGENTER der i de 5 år har givet en hjælpende hånd med at vinde.