Kureze Sejr – Aarhus style

I den første runde af Kureze, mødtes en pæn flok agenter fra både grøn og blå side og battlede en god stak beacons. ENL tog dengang fusen på RES og vandt stort.

I 2. Runde kom det frem at Niantic ville deploye beacons inde i Aarhus midtby og vi på RES siden ville forsøge at gøre det bedre i denne runde, da Niantic deployede beacons tæller mere i den globale score. 7 agenter mødtes kl. 13 i byen og fik hacket samt fordelt grej og givet roller til de fremmødte. Kl.14.30 startede event og de næste tre timer bølgede kampen frem og tilbage. De var par stykker mere end os, men heldigvis kom der to blå agenter mere og med en agent på Intel begyndte kampen at gå blås vej. Midt i det hele, startede en demonstration i Aarhus og der blev fyret andet end virtuelle bomber af. Kl.17.30 stod resultatet klar. Resistance tog sejren i denne lille mini “anomaly” og nogle tog videre til streetfood for at fejre sejren. En rigtig sjov dag, selvom det var NOGET koldt. Vi håber at andre byer i Danmark får chancen i 3. Runde i Marts…. GO RES!!